EIGENARESSE & ECHOSCOPISTE

Jacqueline Zuiderwijk

Mijn naam is Jacqueline Zuiderwijk en ik ben in 1988 afgestudeerd als verloskundige aan de Rijksopleiding voor Verloskunde in Rotterdam. Hierna heb ik 18 jaar als verloskundige gewerkt in een eigen praktijk in Oegstgeest. In 2004 heb ik de post HBO-opleiding echografie verloskunde en gynaecologie gevolgd aan de hogeschool in Utrecht. Vanaf die tijd ben ik naast mijn werk als verloskundige werkzaam geweest als echoscopiste in het Bronovoziekenhuis In Den Haag en het LUMC in Leiden.

Ik ben ook een van de oprichters van VC de Poort in Leiden. Na 15 jaar daar te hebben gewerkt, als echoscopiste en tijdelijk als manager, ben ik nu weer terug in het LUMC in Leiden. Onderdeel van mijn werk daar is naast het verrichten van de medische echo’s ook het opleiden van verloskundigen, artsen en gynaecologen in opleiding. Naast het maken van echo’s ben ik ook ervaren in het plaatsen van spiralen voor anti-conceptie.

Met KèK.echo wil ik graag naast de medische echo’s voor ZOË, ook de zwangeren in de regio de mogelijkheid bieden om in een meer ontspannen sfeer te kijken naar jullie ‘kleine wonder’, en daar de mooiste beelden van maken in 2D en 3/4D.

ECHOSCOPISTE

Lisette van der Does

Hoi! Ik ben Lisette van der Does en kom per 1 november 2021 het team van Kèk versterken. Ik ben 36 jaar, heb drie kinderen en woon in het Westland. In 2008 ben ik afgestudeerd als verloskundige, en na een paar jaar heb ik besloten me te specialiseren in de echoscopie. Hier heb ik mijn hart aan verloren, wat is het leuk om echo’s te maken! Ik richt me op de medische echo’s, dus daarbij kun je me tegenkomen in deze praktijk.
Tot snel!

ECHOSCOPISTE

José van Teylingen

Ik ben José van Teylingen. Ik was 20 jaar verloskundige in Leiden en val nu af en toe in bij KèK.echo. IK ben gecertificeerd voor alle echo’s en heb ook een eigen pretechopraktijk gehad. Je kunt mij tijdens vakantie’s tegen komen in de praktijk.

VERLOSKUNDIGE

Femke Flinterman

Hallo! Ik ben Femke Flinterman; samen met Kim Riphagen trotse eigenaresse van Verloskundige Praktijk ZOË.

Naast verloskunde word ik ook heel blij van het maken van echo’s. Ik vind dit een mooie en waardevolle aanvulling op mijn vak. Samen met KèK.echo hebben we een hele fijne samenwerking, waardoor we er met elkaar voor kunnen zorgen dat alle zorg onder één dak voor jullie kan worden geregeld. Hier zijn we enorm trots op!

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten tijdens de termijn-, groei- en/ of pretcho’s. Tot dan!

MAAK METEEN HIER

een afspraak